Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakágazat

Bemutatkozás

A Paksi Atomerőmű Zrt. kezdeményezésére az ATOMIX Kft. Vendéglátó és Igenforgalmi Szakág 2005. májusában alakult.
A Kft. már előzőleg is üzemeltetett vendéglátó egységet 1994-től az Atomerőmű Sportegyesület által korábban alapított ASE Sport Éttermet. 2005. májusában a Kft. a PA Zrt.-től kapott megbízást az 1500 adagos Erőmű konyha üzemeltetésére. 2006. őszén a PA Zrt. Tájékoztatási és Látogató Központban működő Idegenforgalmi-, és a Balatonfüredi vendéglátó csoport ATOMIX-es munkavállalóit is a Vendéglátó és Idegenforgalmi szakág vette át.
2008. márciusától az Atomerőmű területén található speciális-, és kereskedelmi büfék üzemeltetésével bővült a szakágazat tevékenységi köre, ahol a már megszokott áruk mellett napi ajánlatban kínálunk saját előállítású termékeket: melegételeket, salátákat, házi süteményeket, helyben sütött fornetti készítményeket. 2008. májusától Dombori üdülőbe is szállítunk vákuum csomagolt készételeket, melyeket a speciális büfé étlapjáról választhatnak ki az üdülő vendégei.

Minőségirányítás

Az ATOMIX Kft. legfontosabb vevője a PA Zrt., aki megköveteli a beszállítóitól, hogy akik az Atomerőmű részére szolgáltatást nyújtanak rendelkezzenek ISO szabvány szerinti minősítéssel, így szakágazatunk az MSZ EN ISO 22000:2005 Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert vezette be és működteti 2006. november 1-től. Az ATOMIX Kft. Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakágazat célja a biztonságos és kiváló minőségű termékek előállítása az előírásokat, valamint a fogyasztók igényeit követve.
Az állandó fogyasztói igény követésén kívül törekedni szeretnénk arra, hogy az általunk előállított ételek a lehető legbiztonságosabb körülmények között, gondos odafigyeléssel készüljenek.

Tevékenységeink

Az ATOMIX Kft. Vendéglátó és Idegenforgalmi szakágazata a PA Zrt.-vel kötött vállalkozási szerződés alapján végzi munkáját. A szakágazat tevékenységi köre a következőkre terjed ki.

Az Erőmű Étterem elsődleges feladata a PA Zrt. területén dolgozók előfizetéses és a’ la carte rendszerű ebédeltetése az év összes munkanapján. Az előfizetéses ebéd 3 menüt (az „A” menüben főételt levessel, a „B” menüben főzelék feltéttel és egy csésze levest, a  „C” menü egytálétel) tartalmaz, melyet a vendég 2 munkanappal előtte vásárolhat meg. A menükön felül kínálunk  „Napi ajánlatot” amit az a’la carte választéknál kedvezőbb rezsiszorzó terhel. A választékunk javát az a’la carte ételek teszik ki. Kínálunk naponta 2 féle levest, főzelék, feltétet, 1 vegetáriánus ételt, 1 kímélő egytálételt, 1 konyhafőnök ajánlata, 2 féle köret, 1 féle házi desszert és 2 féle húsételt.
A kiszolgálás tálcás-önkiszolgáló rendszerben történik, 3 pénztár áll a vendégek rendelkezésére. Igényesen megterített éttermünkben, – mely 240 férőhelyes – salátabárral, cukrászműhelyünkben készített süteményekkel, hideg üdítő italokkal, kávék és teák széles választékával várjuk hozzánk érkező vendégeinket. Bemutató asztalunkon érkezéskor megtekinthető az a’ la carte ételválaszték. A pénztár fölött elhelyezett futófény folyamatosan tájékoztatja a vendéget az aktuális „Napi ajánlatról”.
Az ebédjegy értékesítés és az étterem teljes nyitva tartási ideje alatt hétfőtől-péntekig 11:00-tól 14:25-ig áll vendégeink rendelkezésére. Éttermünk a PA Zrt. Tájékoztató és Látogató Központ épületében helyezkedik el az Atomerőmű területén kívül. Megközelíthető a 6-os főútról az Atomerőmű Déli bejáratánál. Várjuk az Erőműbe látogató csoportok, és átutazóban lévők érdeklődését is. A készpénzes és LEGIC kártyás fizetés mellett lehetőség van Ticket, Sodexho, cadhoc +, cheque déjenuer étkezési és ebéd csekk utalvánnyal is fizetni.

A munkahelyi étkeztetés mellett rendezvények lebonyolítását biztosítjuk, elsősorban a PA Zrt. megrendelő szervezeti részére:

 • Állófogadások különböző helyszíneken
 • Szabadtéri rendezvények lebonyolítása
 • Üzleti ebédek az étterem külön termében
 • Cukrászműhelyünkben elkészítjük az előző nap 9 óráig megrendelt süteményeket, tortákat.
 • Esküvői tortákat, süteményeket készítünk és kiszállítunk lehetőségeinkhez mérten.

A speciális büfé a primerkörben dolgozók étkeztetését oldja meg, ahol az eddig megszokott hideg ételek mellett 2008. március 12-től került bevezetésre az üzemi konyhán készített COOK-Chill rendszerben lehűtött, egy adagos kiszerelésű, vákuum csomagolású készételek forgalmazása, mely mikrohullámú sütőben pár perc alatt megmelegíthető. Emellett a hét minden napján más-más házi cukrász termékeket, és salátákat kínálunk.

A kereskedelmi büfék heti ajánlata a spec. büfé és az Erőmű Étterem étlapjához hasonlóan az intraneten megtekinthető. A dolgozók minden nap 3 féle saláta, 2 féle cukrásztermék és 2 féle fornetti aprósütemény közül választhatnak a már megszokott kínálat mellett.

A Sport Étterem a 6-os számú főúttól 2 km-re Paks lakótelepén az ASE sportcentrumban található (Paks, Gesztenyés u. 2.). Díjmentes parkolási lehetőség, kellemes zöldövezeti környezet fogadja az idelátogatókat.
A II. osztályba sorolt, légkondicionált vendégtérrel rendelkező étterem kiváló helyszíne úgy a meghitt hangulatú családi rendezvényeknek, mint az elegáns üzleti ebédeknek, vacsoráknak, fogadásoknak. 70-100 fő részére tudunk itt helyet biztosítani. Az Étterem előrendeléssel kínálja szolgáltatásait, családi rendezvények, baráti összejövetelek, üzleti ebédek és vacsorák szervezése, magas színvonalú lebonyolítása.
A finom ételekhez többnyire a szekszárdi borvidék kitűnő boraiból válogatunk. Ugyanakkor Magyarország más híres bortermelő vidékeiről is kiváló minőségű borokkal állunk vendégeink rendelkezésére. Az étteremben készpénzes és bankkártyás fizetés mellett Ticket, Sodexho, cadhoc+, cheque déjenuer étkezési és ebédcsekk utalvánnyal, valamint az erőműves LEGIC kártyával is lehet fizetni.
Érdeklődés esetén hívja az Erőmű Étterem vevőszolgálati pultját a 75/506-556 számon vagy küldje megrendelését avevoszolg.atomix@npp.hu címre.

sport_etterem
Sport Étterem bejárata

Az Idegenforgalmi csoport a PA Zrt. külföldi utaztatásával, és a látogatók fogadásával kapcsolatos feladatokat látja el.

A Balatonfüredi vendéglátó csoport a PA Zrt. dolgozóinak üdültetését (szállás, étkeztetés, presszóüzemeltetés) látja el. A 120 férőhelyes üdülő saját konyhát, cukrászműhelyt üzemeltet. Uszoda, szauna, szolárium, jakuzzi üzemeltetése, karbantartása, vitorlás hajók, vízi biciklik, szörf kölcsönzése, strand szolgáltatások tartoznak feladataik körébe.

Szolgáltatásaink

Erőmű Étterem:

Az erőmű étterem vállalja PA Zrt., külső cégek, magánszemélyek által megrendelt rendezvények lebonyolítását:

 • állófogadások lebonyolítása max. 700 fő részére a Városi Művelődési Központban
 • egytálétel elkészítése és kitálalása max. 3500 fő részére kitelepüléses rendezvény esetén, különböző helyszíneken
 • hidegtálak elkészítése (kiszállítás mennyiségtől függően)
 • esküvői torták, sütemények elkészítése és kiszállítása a helyszínre (a kiszállítás mennyiségtől függő)
 • az étterem külön termében állófogadás lebonyolítása max. 70 fő részére, felszolgálással történő étkeztetés max. 40 fő részére lehetséges.

CUKRÁSZATI TERMÉKEK:

Sütemények
Édes teasütemény/kg
Leveles masni/kg   
Sós teasütemény/kg
Házi sajtos túrópogácsa apró/kg
Házi sajtos burgonyás pogácsa apró/kg
Kókusz tekercs
Gesztenyés kifli
Sajtos grissini (frissen sült-előhűtött) 
Burgonyás pogácsa (frissen sült-előhűtött) 
Sajtos pogácsa (frissen sült-előhűtött) 
Csoki Csiga-girella  (frissen sült-előhűtött) 
Almás pite
Meggyes pite
Erdei gyümölcs szelet
Málnás joghurt szelet
Somlói kocka
Tiramisu
Mascarpone eper szelet
Madártej torta szelet
Sacher torta szelet
Raffaello torta szelet
Sült túrótorta szelet
Mákosguba torta szelet
Eszterházy torta szelet
Epersziget desszert
Lúdláb desszert
Banános csoki desszert
Epres csoki desszert
Vaníliás eper desszert
Flagrante delice
Holland krémes
Répatorta szelet
Képviselőfánk-fügés
Áfonyás joghurt kocka
Áfonyás charlotte szelet
Barackos kocka
Borzas
Csoki csúcs
Csokis szelet
Eper szelet
Epres joghurt kocka
Eszterházy szelet
Feketeerdő kocka
Firenzei mákos   
Francia krémes  
Gesztenye szív
Sütemények
Gesztenye rolád
Gesztenyés tejszínkocka
Gyümölcs torta szelet
Gesztenyés alagút
Tejszín kocka 
Házi krémes
Kókusz kocka
Krémes
Ischler
Keleti csemege
Linzer karika
Lúdláb szelet
Mézes szelet
Meggyes kocka
Mingonon 
csokis
vaníliás
epres 
citromos
puncsos
Őszibarackos joghurt szelet
Piskóta rolád
Puncs kocka
Puncs bonbon
Rigójancsi
Svájci almatorta szelet
Sarokház
Tiramisu szelet
Tejszínes kókuszkocka
Tejszínes citromszelet
Zserbó szilvalekvárral és mákkal
Mogyoró bomba
Mákos gyümölcs kocka  
Zserbó szelet
Barackos gyömbéres szelet
Tiramisu pohárkrém
Somlói galuska
Kókuszgolyó
csokis keksz kocka
pándi meggy kocka
kinder pingui szelet
kinder paradiso szelet
anna szelet
túró rudi szelet

 

Torták
Áfonyás joghurt torta
Barackos torta
Bécsi mandula torta
Citrom torta
Csoki torta
Dió torta
Dobos torta
Eper torta
Epres joghurt torta
Eszterházy torta
Feketeertő torta
Gesztenye torta
Gyümölcstorta
Lúdláb torta
Málna torta
Málnás joghurt torta
Mandulatorta franciakrémmel
Meggyes torta
Mogyoró torta
Oroszkrém torta
Őszibarack torta   
Puncs torta
Stefánia torta
Tejszínes csokitorta
Tejszínes gesztenyetorta
Tejszínes kókusz torta
Tiramisu torta
Vanília torta
Svájci almatorta(10 szeletes) 
Terézia torta
Piros bogyós márványtorta
Karamell torta
Csokoládé torta
Csokis keksz torta
Áfonyás máktorta
Szilvás gombóc torta
Tejszínes nutella torta
Trüffel torta

Sütemények és torták megrendelhetők a 75/506-556-es telefonszámon vagy az Erőmű Étteremben személyesen a vevőszolgálati pultnál. Rendelésfelvétel előző munkanap legkésőbb 9:00 óráig.

Sport Étterem helyiségeiben (ASE sporttelep)

Visszatekintve múltunkra, elmondhatjuk, hogy az évek során számos sikeresen lebonyolított rendezvényre lehetünk büszkék, melyek között számosat házon kívül, kitelepülve bonyolítottunk le. Az itt szerzett gyakorlatunk alapján vállalunk:

Családi rendezvényeket

 • Esküvői vacsora, lakodalom,
 • Leány-, legénybúcsúztató party,
 • Névnapi-, születésnapi party,
 • Házassági évforduló,
 • Bankettek, osztálytalálkozók

Céges rendezvényeket

 • Üzleti ebéd, vacsora
 • Svédasztalos álló és ültetett fogadás,
 • Termékbemutató
 • Borvacsora, borkóstoló megszervezése

Egyéb szolgáltatást

 • Bárány, malac nyárson sütése
 • Garden party
 • Teremdíszítés
 • Virágdekoráció
 • Műsorszervezés
 • Csomagolt italajándékok