Szállodai Szakágazat

Bemutatkozás

Az ATOMIX Kft. tulajdonosi döntés alapján 2010. december 01. napjától a paksi Erzsébet Nagy Szálloda működtetését végzi. E sokrétű feladat megvalósításához egy új szakágazat, a Szállodai Szakágazat alakult.

Szakágazatunk elsődleges feladata a szálláshely üzemeltetés a kapcsolódó szolgáltatásokkal együtt úgy, mint rendezvényszervezés, vendéglátás és wellness részleg. Ágazatunk által üzemeltetett szálloda, Paks legrégebbi műemlék jellegű épületében és egy új szárnyban összesen 23 szobával és számos konferenciateremmel rendelkezik.

erzsebet_nagy_szalloda

Minőségirányítás

Az ATOMIX Kft. legfontosabb vevője a PA Zrt., aki megköveteli a beszállítóitól, hogy akik az Atomerőmű részére szolgáltatást nyújtanak rendelkezzenek ISO szabvány szerinti minősítéssel, így szakágazatunk az MSZ EN ISO 22000 Élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer bevezetésén dolgozik. Az ATOMIX Kft. Szállodai Szakágazat célja a magas szintű kiszolgálás és kiváló minőségű szállodai és vendéglátói szolgáltatások nyújtása.

Tevékenységeink

Szakágazatunk a négycsillagos  Erzsébet Nagy Szálloda működtetését végzi, magas vevő elvárásoknak megfelelve. A szálloda elsősorban a Paksi Atomerőmű Zrt. üzleti partnereit és ügyfeleit szolgálja ki, de teljes körű szolgáltatást kínál minden hotel vendégnek.

Szállodai részleg

Szállodánk két külön álló épületben 18 darab kétágyas szobával valamint 5 lakosztállyal rendelkezik. A lakosztályok a régi klasszicista stílusú épületben az első emeleten kerültek kialakításra, míg a 18 kétágyas szoba az új szárnyban található. Az új szárnyban található továbbá wellness részlegünk és egy konferenciaterem, míg a régi épületben kerültek kialakításra éttermeink, konferenciatermeink. Szállodai szobáink alapszolgáltatásai közé tartozik többek között az IP TV, Wifi, minibár, szobaszerviz továbbá a svédasztalos reggeli és a wellness (infra és finn szauna, gőzkabin, aroma kabin, török fürdő, jeges merülő, medence) használat.

szoba
Szállodai szoba az új szárnyban
lakosztaly
Szállodai szoba a régi szárnyban

Rendezvényszervezés,  Konferenciatermeink

Szállodánk ideális helyszíne minden rendezvénynek, legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról, csapat építő tréningről, szemináriumokról, konferenciákról.  Közel 500 m2-en 8 teremben fogadunk vendégeket, mely termek közül kiemelkedik az Erzsébet királyné bálterme a maga 175 m2-en alapterületével és 180 férőhelyével.

balterem
Erzsébet királyné bálterme

Wellness az Erzsébet Nagy Szállodában

Wellness részlegünk szolgáltatásai reggel 07 órától este 21 óráig között állnak vendégeink rendelkezésre. Részlegünkben egy 1,5 méter mély 15 méter hosszú és 5 méter széles úszómedence, gőzkabin, törökfürdő, infra- és finnszauna, jeges merülő valamint aromakádas szoba található. Wellness-szolgáltatásainkat bővíti az előzetes bejelentkezést követően igénybe vehető test-, talp-, kéz- és fejmasszázs is. Szolgáltatásainkat nem csak szállóvendégeink, hanem külső vendégek is igénybe vehetik, térítés ellenében.

wellness_uszoda
Úszómedencénk

Erzsébet Nagy Szálloda Kávéháza

Szakágazatunk által üzemeltetett paksi Kávéház a város egyik hiánypótló helyszíneként mutatkozik be. Kávéházunk folyamatos délutáni nyitva tartással, minden nap 14 és 22 óra között várja kedves vendégeit. Kíváló helyszínként szolgálunk baráti összejövetelekhez, kötetlen beszélgetésekhez, üzleti tárgyalásokhoz vagy egy jó meccsnézéshez.  Az ATOMIX Kft. cukrászai által a megszokott ízek mellett, tradicionális receptek alapján elkészített házi süteményekkel, finom olasz kávéval és kiváló belga sörökkel várjuk Önöket.

Szakágazatunk közvetlen elérhetősége az Erzsébet Nagy Szálloda recepcióján keresztül a 75/501-600 telefonszámon.

Főbb szolgáltatási árak:

  • Szobaár 28.900.- Ft kétágyas elhelyezés esetén svédasztalos reggelivel és wellness használattal.
  • Lakosztály árak 54.900.- Ft kétágyas elhelyezés esetén svédasztalos reggelivel és wellness használattal.
  • Wellness belépő 3.000.- Ft, mely a teljes wellness központ használatát foglalja magába.

Éttermi és kávéházi árainkról, étel és itallapunkról továbbá szállodánkról a www.erzsebethotelpaks.huhonlapon tájékozódhat.