Rekreációs Központ

A Rekreációs Központ munkavállalói az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. üdülője és Koloska Marina Kikötője működtetéséhez nyújtanak támogató szolgáltatásokat.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Rekreációs Központja (a továbbiakban: REKÖ) egy „A” kategóriás üdülő Balatonfüreden. Itt télen-nyáron, az év minden hónapjában megtalálható a pihenés, a kikapcsolódás számtalan lehetősége, akár többnapos üdülésről, akár egy hosszú hétvége eltöltéséről legyen is szó.

A vendégek pihenéséről 50 db nem dohányzó, légkondicionált, minden igényt kielégítő szobával gondoskodik a személyzet, amelyben telefon, 32 colos LED televízió, vezeték nélküli internetkapcsolat szolgálja a további kényelmet.

Nagyobb családok számára összenyitható, ill. két légteres szobákat ajánlanak. Igény esetén pótágyat, babaágyat biztosítanak.

A REKÖ-ben 2013-tól az ATOMIX Kft. működteti a vendéglátást. A 120 férőhelyes étteremben széles választékot kínálnak hagyományos, illetve reform ételeket kedvelő vendégek számára egyaránt. Bárki kedvére választhat, megkóstolhatja a magyaros és kímélő ételek remekeit és ízelítőt kaphat a nemzetközi konyha specialitásaiból is.

Presszó, fedett uszoda, kondicionáló terem áll a vendégek rendelkezésére.

A vitorlázás szerelmeseit főépülettől 300 méterre található Koloska Marina Kikötő várja, ahová a REKÖ vendégei karszalag segítségével térítésmentesen juthatnak be. A Koloska Marina Kikötőben 9 db kétágyas szoba (amelyek közül kettő pótágyazható), valamint a sportszálláson 2 db négyágyas és 2 db hatágyas szoba (emeletes ágyakkal) áll rendelkezésre.