Szállodai Szakágazat

Bemutatkozás

2005 novemberében 1 éves előkészületek után végleges gazdára lelt az Erzsébet Nagy Szálloda****. Immár az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. tulajdonában és az ATOMIX Kft. üzemeltetésében 2010. decemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. E sokrétű feladat megvalósításához egy új szakágazat, a Szállodai Szakágazat alakult.

Erzsébet Nagy Szálloda****

Minőségirányítás

Az Erzsébet Nagy Szálloda**** működtetője az ATOMIX Kft., melynek 2016 óta valamennyi szakágazata rendelkezik ISO tanúsítvánnyal. A legjobb szolgáltatási minőség elérése érdekében 2012 decemberében integrált minőségbiztosítási rendszer került bevezetésre, melyet az Erzsébet Nagy Szálloda**** is sikerrel alkalmaz tevékenysége során: ISO 9001 Minőség irányítás, ISO 14001 Környezetvédelmi irányítás, OHSAS 18001 Munkavédelmi irányítás, ISO 27001 Információbiztonság, ISO 22000 Élelmiszerbiztonság, ISO 50001 Energiairányítás. A szálloda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elbírálása alapján 4 csillagos besorolással rendelkezik – a Hotelstars Union által kidolgozott, harmonizált követelményrendszer alapján.

Tevékenységeink

  • Szálláshely szolgáltatás és üzemeltetés
  • Rendezvényszervezői és lebonyolítói tevékenység és az ebből adódó feladatok ellátása
  • Konferenciák, lakossági rendezvények szervezése, lebonyolítása
  • Wellness részleg és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások koordinálása

Szállodai részleg

A Szálloda a város szívében, a Duna part mellett fekszik, Budapesttől mindössze 110 km-re. Modern kialakítású épületszárnyunkban 18 kétágyas szoba, wellness központ és egy szekcióterem áll vendégeink rendelkezésére. Klasszicista stílusú épületünkben 3 lakosztály, 2 superior szoba illetve 6 konferenciaterem került kialakításra, valamint itt kapott helyet szállodánk étterme és borozója is.
Szállodai szobáink alapszolgáltatásai közé tartozik többek között az IP TV, Wifi, minibár, szobaszerviz továbbá a félpanzió (svédasztalos reggeli, menüválasztós vagy svédasztalos vacsora) és a wellness (infra és finn szauna, gőzkabin, jacuzzi, jeges merülő-, és úszómedence) használat.

Standard szoba az új szárnyban
lakosztaly
Superior szoba a régi szárnyban

Wellness

A szálloda wellness részlege teljes felfrissülést biztosít, melyben úszómedence, jacuzzi, gőzkabin, infra- és finn szauna valamint jeges merülő medence áll az ellazulni vágyók rendelkezésére. Különleges wellness kezeléseinkkel, masszázsszolgáltatásainkkal és fitnesztermünkkel vendégeink garantáltan elégedettek lesznek.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 14:00 – 21:00
Szombat – Vasárnap: 09:00 – 20:00

Úszómedence

Rendezvényszervezés, konferenciatermeink

A szálloda különböző méretű rendezvénytermeinek, csúcsminőségű technikai hátterének, elegáns éttermének és borozójának köszönhetően ideális helyszíne tréningeknek, szakmai bemutatóknak, üzleti – de akár baráti, családi összejöveteleknek egyaránt.

A rendezvénytermek kimagasló felszereltségén túl az éttermi szolgáltatások is minden igényt kielégítenek: tányérszervizes és svédasztalos menüsorok mellett kávészünetekkel, széleskörű italkínálattal, igény esetén borkóstolóval, koktél bemutatóval is rendelkezésére állnak.

Erzsébet Királyné Bálterme

Étterem

A szálloda étterme négy külön álló teremből áll. Az étterem különterme és borozója családi rendezvényekhez is kitűnő helyszínül szolgál – ezeket előzetes egyeztetés alapján van lehetőség lefoglalni. Ballagásra, keresztelőre, születésnapokra, évfordulókra, lakodalmakra egyedi menükkel és ajánlatokkal készülünk vendégeink részére. Egyéb helyszínre kitelepüléseket is vállalunk.

Étteremi nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 11:30 – 22:00

Erzsébet Nagy Szálloda Kávéháza

Kávéházunk a szállodakomplexum külön álló épületeként egy teljesen újjá épített épületben került kialakításra. Cukrászati különlegességeket, könnyed salátatálakat és szendvicseket ugyanúgy megtalál nálunk, mint a frissen őrölt, egyedi pörkölésű kávékat (jávai, kenyai, etiópiai, brazil, mexicói, kolumbiai) vagy egy kiváló belga sört. Rendezvényeknek, közösségi eseményeknek, találkozóknak vagy éppen egy közös meccsnézésnek is tökéletes helyszín.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 11:00 – 20:00
Vasárnap: 11:00 – 19:00

Szakágazatunk közvetlenül elérhető az Erzsébet Nagy Szálloda recepcióján keresztül, a +36 75 530 600-as telefonszámon.
További információkról a http://www.erzsebethotelpaks.hu/fooldal oldalon tájékozódhat.