Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakágazat

Tevékenységünk gerince az Erőmű Étteremben folyó munkahelyi étkeztetés és önkiszolgáló A’la carte étkeztetés. A Kereskedelmi Csoport látja el az Erőmű területén lévő hat kereskedelmi egység üzemeltetését, illetve egyéb kereskedelmi tevékenységeket is. Az Erzsébet Nagy Szálloda Vendéglátó Csoportja a Szálloda éttermének és kávéházának működtetéséért felel. Az Idegenforgalmi Csoport a Tájékoztató és Látogató Központ vendégeinek fogadását, kíséretét biztosítja, illetve szervezi az Atomerőmű vezetőinek és vendégeinek utaztatását.

Az Erőmű Étterem évente igyekszik bevezetni minden olyan technológiai, ételkészítési innovációt mely segítségével biztonságosabban és magasabb minőségben dolgozhatnak az ágazat munkavállalói.

A Szakágazat vezetése fontosnak tartja a korszerű táplálkozás népszerűsítését, negyedévente olyan akciókat, programot szervezünk, amely a vendégek korszerűbb táplálkozását ösztönzi. Az utóbbi években sikerült fejleszteni a gépparkot is, valamint a megbízó MVM PA Zrt. is több ütemben hajtott végre gépberuházást a központi konyhán. A fejlesztések révén a Cook & Chill technológia mellett, a vákuum technológia és a nyomás alatti főzés előnyeit is alkalmazzuk.